Fogyókúra mentorprogram

Adj nekem 3 hónapot, és megmutatom, milyen érzés 10 kilóval könnyebben élni!

Az élet, de még egy-két éved is túl értékes ahhoz, hogy túlsúllyal, XL-es ruhatárral éld le. Túl sok, hogy azt érezd legbelül; nem vagy igazán önmagad. Főleg, hogy erre abszolút semmi szükség, hiszen van rá elérhető megoldás. A sikeres és tartós fogyáshoz vezető út nem feltétlenül nehéz feladat, ha a helyes lépéseket követed.

Most személyesen segítek elérni a céljaidat a rendkívül aktív és sikerorientált mentorprogramban, amelynek során minden egyes nap kapcsolatban leszünk.

Miért nem megy egyedül?

Amikor az életemben nagy változások voltak, amikor nagyot léptem előre, az mindig azért történt, mert valaki mögöttem állt és segített. Például egy mentor, akitől a weblapszerkesztést tanultam lépésről lépésre, egy edző, amikor sokkal jobb teniszezővé váltam, és még sorolhatnám.

Az eddigi tapasztalataim alapján sokszor – még a megfelelő diéta étrend és útmutató birtokában is – csak azért nehéz elérni az ideális alakodat, mert senki nem motivál téged, senkinek nem kell beszámolnod a napi haladásodról, senki nincs, aki számon kérjen. Nincs, akit azonnal fel tudsz hívni, ha elakadsz vagy ha biztatásra lenne szükséged. Ha pedig még határidő sem társul az egyes lépésekhez, akkor jön a végzetes halogatás…

Ennek most vége. A vadonatúj fogyókúra mentorprogramom ezekre a problémákra ad hatékony megoldást. Azok számára hoztam létre, akik esélyt sem akarnak adni a kudarcnak. Ezzel a különösen aktív és személyes programmal garantáltan kihozom belőled a maximumot!

Miről szól pontosan az aktív fogyókúra mentorálás?

 • Egy 12 hetes nagyon intenzív, átfogó fogyókúra kihívás, amelynek célja kb. 10-12 kiló leadása egészséges és tartós úton, és amelynek során végig személyes kapcsolatban leszünk. (Természetesen hosszabbítható is a program.)

 • Az intenzív személyes program alapesetben 3 hónapig tart, de az elérhető összes online fogyókúra programomhoz, étrendekhez, receptekhez, sportolási útmutatókhoz örök hozzáférést kapsz.

 • Szó szerint minden napodról számot kell majd adnod nekem a kihívás során. A napi haladásodat figyelem, és röviden napi szinten véleményezem. Ha elmulasztod az adott napi jelentést, már kapod is a hívást tőlem 🙂

 • Rendszeres megbeszélések szűk körben vagy személyesen.

 • Nincs kifogás, nincs mellébeszélés, csak színtiszta eredmények.

Hogyan vehetsz részt ebben?

Nem 100%, hogy részt tudsz venni, ez nem egy olyan szolgáltatás, ami bárki számára elérhető. Csak személyes, telefonos előszűrést követően kerülhetsz be ebbe az aktív, kis létszámú csoportba, mert itt a siker az egyetlen elvárt végkimenetel. Ha úgy ítélem meg, hogy nem fogok tudni segíteni neked, mert érzésem szerint nem lennél hajlandó megtenni mindent, ami a sikerhez kell, vagy ha rajtad kívül álló oka van, akkor ezt őszintén megmondom. Ebben az esetben is megpróbálok segíteni, de nem ebben a programban.

Miért különleges és egyedi ez a lehetőség?

Mert egyszerre csak pár emberrel dolgozom együtt aktívan…

A program során szó szerint napi email és esetenként telefonos kapcsolatban leszünk, így egyszerre csak egy nagyon kis létszámú csoporttal, gyakorlatilag csak néhány fővel tudok foglalkozni személyesen. Ez maximálisan a részt vevők érdekeit szolgálja.

Mert ez a program nem való mindenkinek…

Ez a lehetőség csak a legelszántabbaknak való. Ha valóban sikeres akarsz lenni, nem te választhatod meg az ideális alakodhoz vezető utat, mert valószínűleg nem azt csinálnád, ami a tartós eredményhez kell. Kérlek alaposan olvasd át a következő bekezdésben, hogy milyen esetekben ne jelentkezz erre a programra.

Milyen esetben ne jelentkezz most erre a programra?

 • Ha olyan csodamódszert vagy varázskapszulát remélsz, amitől befektetett munka és kitartás nélkül fogysz le.
 • Nem vagy hajlandó vállalni a felelősséget a jelenlegi helyzetedért és a megoldásért.
 • Ragaszkodsz az eddigi étrendedhez, rossz szokásaidhoz, mozgásszegény életmódhoz, nem vagy nyitott az életmódváltozásra.
 • Nem tudod kordában tartani az étkezéseidet, megállíthatatlan falásrohamok törnek rád, nem tudsz követni egy előírt étrendet. Nem kell egyáltalán koplalnod, de kell egyfajta kontroll, főleg, amíg le nem adod a felesleget.
 • Nem akarsz rendszeresen mozogni, sportolni.
 • Ha van valamilyen táplálkozást vagy keringési rendszert érintő betegséged, akkor inkább orvostól kérj segítséget, vagy teljesen személyre szabott speciális étrendet és edzéstervet dietetikustól.
 • Nincs erős motivációd a sikerre, csak azt érzed, hogy jó lenne leadni a felesleget.
 • Nincs szinte semmi időd, amit erre a programra (tudatos bevásárlás, főzés, személyes kapcsolattartás, stb.) tudsz szánni.

Amint úgy érzed, hogy átmész ezen a rostán, jöhet a következő lépés! Beszélgessünk egyet rólad…

Mi történik a hívás során?

Alul tudsz időpontot foglalni a közös telefonos beszélgetésre, a megbeszélt időben én hívlak majd fel. Ha van rá mód, utána átmegyünk Skype-ra, de ha a hang nem lesz megfelelő, akkor maradunk csak a telefonnál.

Röviden bemutatkozom, majd én is szeretnék megtudni rólad bár alapvető dolgot 🙂

Ezután átbeszéljük a jelenlegi helyzetedet, a túlsúlyod mértékét, az esetleges eddigi próbálkozásaidat, a nehézségeidet. Ha van kérdésed, átbeszéljük.

A következő lépésben megvizsgálom, hogy mekkora esélyed lenne a sikerre. Ez nagyon fontos, mert ebben a mentor programban csak olyanokkal tudok együtt dolgozni, akik valóban mindent megtesznek majd az eredményért. A kudarc ebben az interaktív programban nem elfogadható opció. Ha nem felelsz meg a programban való részvételi feltételeknek, akkor azt is elmondom. Se neked, se nekem nem jó, ha kifizetsz valamit, belevágsz, de a végén nem leszel sikeres.

Ha minden feltételnek megfelelsz, elkészítünk neked egy tervet, és ha te is szeretnéd, akkor azonnal, akár még aznap elkezdjük a közös munkát. A program rendkívül aktív és szorosan személyes jellegét mutatja, hogy jelentkezés után kb. fél órával van az első személyes hívásom hozzád!

Ha az ingyenes konzultáció végén úgy érzed, hogy ez mégsem neked való, akkor nincs semmi gond. Örülök, hogy beszélhettünk, és sok sikert kívánok neked a jövőben. Ez a beszélgetés semmire nem kötelez!

Veszítenivalód nincs, mert sokat tanulhatsz vagy kérdezhetsz az ingyenes hívás során, így ha megfelelsz a feltételeknek, ne habozz, és jelentkezz bátran! 🙂

Időpontfoglalás a kötelezettségmentes beszélgetésre

ismerj meg jobban engem