Biztonságos, megbízható feladó beállítása

biztonságos email feladó

Ebben a leírásban megmutatom, hogy milyen rövid beállításokat kell megtenned, hogy biztosan megkapd a tőlünk érkező leveleket. Kérlek szánd rá a 2-3 percet, hogy az Utolsó Fogyókúra weboldal email címét megbízható, biztonságos feladónak állítod be, így mindig fogadni tudod a tőlünk érkező üzeneteket.

Gmail

  • Lépj be a gmail fiókodba asztali gépről vagy laptopról (ne okostelefonról).
  • Klikkelj fent a keresősáv jobb szélén található lefelé mutató háromszög alakú nyílra.
  • Az előugró felületen a Feladó utáni mezőbe írd be, hogy hello@utolsofogyokura.hu, majd lent kattints a „Szűrő létrehozása” gombra. (Máshova nem kell írni semmit.)
  • Pipáld ki a „Soha ne legyen spam” és „A program mindig jelölje meg fontosként” jelölőnégyzeteket, majd kattints a jobb alsó részen található „Szűrő létrehozása” gombra. Készen is vagy.

Outlook

A Kezdőlap fülön a Kezdőlap felirat alatt találsz egy emberke ikont áthúzott piros körrel, klikkelj rá. Kattints a „Levélszemét beállításai” lehetőségre.

Ezután lépj a „Megbízható feladók” lapfülre, klikkelj a „Hozzáadás” gombra, majd írd be a megjelenő mezőbe a hello@utolsofogyokura.hu email címet. Nyomj rá az OK gombra, végül a kis ablak bezáródása után a lenti OK gombra is.

Készen is vagy.

Citromail

Belépés után a bal oldali menüből kilkkelj a „Továbbiak”, majd a Beállítások menüpontra. Ezután klikkelj a „Kézbesítési szabályok”-ra, majd az „új szabály felvétele” gombra.

Ekkor megjelenik egy panel. Itt a szabály nevéhez írj bármit, pl. utolsó fogyókúra, alatta (ha nem alapértelmezettként ez jelenik meg, akkor) válaszd ki a „feladó címe” opciót, a tartalmazza rész után írd be, hogy utolsofogyokura, az akkor után válaszd ki a „mentse a(z)” opciót, majd a mentse után válaszd a „Beérkezett” opciót. Végül klikkelj a „mentés” gombra.

Használd a képet útmutatónak.

Freemail

A Címtárba mentés jelentősen csökkenti az esélyét annak, hogy a rendszer a spam mappába tegye a levelünket. Ehhez nyisd meg a levelünket, vidd az egér nyilat a feladóra, ekkor előugrik egy kis legördülősáv, itt pedig kattints a „Címtárba ment” sorra.

Amennyiben a tőlünk kapott leveleket a freemail már a spam mappába tette, akkor nyisd meg a levelünket, és a felső sorban kattints a „nem spam” gombra. Minden tőlünk kapott levél, ami ezt megelőzően került a spam mappában, automatikusan nem kerül át a beérkezők közé, de te át tudod helyezni manuálisan (a megnyitott levél fölött található „Áthelyezés ide” funkciónál).

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kérdésed vagy véleményed van?
Írj bátran! (Az E-mail cím nem jelenik meg nyilvánosan, a Honlap nem kötelező.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük