fogyás hasról

Még mindig nagyon sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy ha hasról szeretnének fogyni, akkor sok felülést, hasprést, lábemelést vagy más hasizomgyakorlatot kell végezniük. De mi az igazság? A fogyás hasról (mármint csak hasról) lehetséges vagy csak mítosz? Tudunk zsírt égetni a testünk egy-egy szűken körülhatárolható területéről, azaz működik a helyi vagy más néven lokális zsírégetés?

A valóság az, hogy az izomszövet és a zsírszövet teljesen másképpen működik. Míg az egyes izmaink szépen elkülönülnek egymástól, addig a bőrünk alatt lévő zsírszövet többé-kevésbé egyenletesen oszlik el rajtunk. A kettő között pedig közvetlen kapcsolat nincs, a hasizomhoz nem tartozik különálló hasi zsírszövet. Ugyan erősödik, feszesedik a hasunk a célzott gyakorlatoktól, de maga a zsírégetés nem csak a hasunk körül fog megvalósulni.

Hogyan fogyhatok akkor a hasamról?

Ahhoz, hogy a hasadról fogyj, gyakorlatilag mindenhonnan fogynod kell, így valósulhat csak meg a fogyás hasról. Amennyiben számottevő zsírfelesleg van a hasadon, vagy bárhol máshol, akkor valószínűleg összességében mindenhonnan le kell adnod egy kicsit. A zsírégetés folyamata az egész testünkön lévő zsírszövetben mindenhol egyidejűleg játszódik le, lokális fogyás nem létezik. Ha ezt belátod, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy miért nagy átverés a fogyasztóöv, és minden hasonló kacat, amely azt ígéri, hogy elég magadra csatolni napi pár percre, alatta jól megizzadsz, és olyan bomba alakod lesz, mint a reklámban látható, fizetésért bohóckodó modelleknek. Biztos lehetsz benne, hogy a szereplők a felvétel napján találkoztak először (és utoljára) azokkal a vackokkal.

Mi akkor a megoldás?

Először is fogadd el, hogy befektetett munka és kitartás nélkül nem nézhetsz ki úgy, mint a reklámokban tetszelgő modellek, nem szabad bedőlnöd az ócska marketing trükköknek. El kell kezdened követni egy szakértő által összeállított fogyókúra étrendet, rendszeresen kell sportolnod, valamint hosszú távon meg kell változtatnod néhány olyan szokást, amelyek szavatolni fogják, hogy az ideális alakod elérése után se jöjjenek vissza a plusz kilók. Ez nem egy lehetséges megoldás, hanem az egyetlen járható út az egészséges és tartós fogyáshoz.

Ha szeretnéd tudni, hogy mi a 10+1 valódi oka annak, hogy nem sikerült még elérned az álomalakodat, akkor kattints ide, és töltsd le az erről szóló ingyenes tanulmányomat.

Azonnali megoldásra van szükséged? Indulj el a sikeres és tartós fogyáshoz vezető úton még ma a lépésről lépésre útmutatóim segítségével!

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kérdésed vagy véleményed van?
Írj bátran! (Az E-mail cím nem jelenik meg nyilvánosan, a Honlap nem kötelező.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük