Frappáns fogyókúra idézetek

Fogyókúra idézetek

Néha mindenkinek kell egy kis motiváció. Kedvcsinálónak összegyűjtöttem a kedvenc idézeteimet a fogyókúráról, diétáról, elszántságról, kitartásról. Merítsetek belőle ihletet 🙂

Semmi sem szebb, mint hogy képes vagy napról napra rászánni az életedet arra, amire mindig is vágytál. (David Villa)

Felmérések bizonyítják, hogy nem a szerelem tesz boldoggá, nem is a gazdagság vagy a hatalom, hanem az elérhető célokért folytatott harc; és mi a fogyókúra, ha nem ez? (Helen Fielding)

Sohasem változik meg az életed, ha nem változtatsz valamin, ami a mindennapjaid része. (Mike Murdock)

A győzelemhez vezető út gyakran sorozatos vereségekkel van tele. Fájdalom és gondok nélkül teljesítményünknek nem lenne igazi értéke! Ha nem került semmibe, semmit sem ér. A siker eléréséhez elkerülhetetlen, hogy megtanuljuk legyőzni a nehézségeket és kudarcokat. A kulcs a kitartás. (Bob Gass)

A lefogyás legnagyobb akadálya maga a fogyókúra. Magában a szóban benne van, miért van kudarcra ítélve a próbálkozás: az emberek kúraszerűen akarják egy olyan problémára alkalmazni, amit gyökerestől kellene megváltoztatni. (Csernok Miklós)

A siker egy lépcső, nem egy ajtó. (Dottie Walters)

A fogyókúrák örök problémája ez: kézzelfoghatóbb cél kitűzni azt, hogy 10 kilót leadok, mint azt, hogy megtartsam a súlyomat. A fogyás egy izgalmas kaland, képesek vagyunk erőfeszítésekre és lemondásra. De karcsúnak maradni? Abban semmi látványos és izgalmas nincsen, csak minden nap egy újabb lemondás, és különösebben senki nem is értékeli. A különbség olyasmi, mint a hegymászás és a serpák munkája. A hegymászók évekig edzenek, készülnek, hogy egyszer feljussanak a magas hegycsúcsra. Ha felérnek, a világ ünnepli őket. De akik nap mint nap kísérgetik az újabb és újabb csúcshódítókat, azokat senki nem ismeri. Ők a serpák. Nekik ez hétköznapi munka. (Szendi Gábor)

Az egészséges életmóddal nem veszítesz semmit, csak gyengeséget, letargiát és zsírt. (Jill Johnson)

Ha változás történik, mindig a komfortzónádon kívül leszel. (John Maxwell)

Mindenki elbukik. A győztesek csak abban különböznek, hogy ők újra meg újra felállnak. (Bob Gass)

Semmi sincs ingyen. Ha jó alakot akarsz, akkor figyelj oda, hogy mit eszel. Ha meg akarod enni a csokit, nasit, péksütit, akkor ne várd el, hogy olyan alakod legyen, amilyet szeretnél. Ez tény, ez ellen nem lehet vitatkozni, nem lehet nyafogni, el kell fogadni és kész. (egy edzőterem falára írva)

A kitartásnak akkor van értelme, ha jó az irány. (Szabó Péter)

Sajnos, a testünk nem úgy működik, hogy ha valakinek már „nagyon kell fogynia”, akkor gyorsabban fog fogyni, nem lesz természetes súlyingadozása, megtorpanása, botlása vagy visszaesése. A test nem viseli el a sürgetést, és a személyiség sem tud parancsra és határidőre változni. (Lukács Liza)

– Örömmel látom, hogy elismeri a vereségét. (…)
– Kegyelmes uram, én bármikor elismerem, hogy elvesztettem egy csatát, de egy háborút soha nem adok fel. (Sarah MacLean)

Jelenlegi információk szerint ez az egy életed van, és ezt senki nem fogja helyetted kijavítani. Ne éld le dagadtan az életedet! Nagyon sok visszafordíthatatlan dolog van a világon, ami sajnos olyan, amilyen. A kövérség az pont nem ilyen. A döntés a kezedben van. Te magad vagy a betegség és a gyógyszer is. (Dombóvári István)

Akár azt hiszed, hogy sikerül, akár azt, hogy nem, igazad van. (Henry Ford)

Többnyire „mindent vagy semmit” alapon gondolkodunk a súlyvesztésről. Sok türelmetlen ember minden fölöslegtől egyszerre próbál megszabadulni, aminek következtében aztán semmit nem fogy. (Brian Wansink)

Bármilyen nehézségeid vannak is, nem szabad elfelejtened, hogy az életben semmi sincs véglegesen lejátszva, és hogy minden problémára van megoldás. (Guillaume Musso)

A hosszabb és jobb minőségű élethez a mindennapi viselkedés tartós megváltoztatása a kulcs. Ennek részeként változtatnunk kell étkezési szokásainkon és mozgáshiányos életmódunkon. A viselkedésváltozást nem adják receptre. Nekünk kell elhatároznunk. (Brian Wansink)

Tarts ki! Semmi sem állhat az utadba, ha elég kitartó vagy. A tehetség nem elég. Láttunk már elég tehetséges embert, akik nem vitték semmire. Lehetsz zseni, de a meg nem értett zseni elcsépelt fogalom. A tanulás sem elég: a világ tele van lecsúszott lángelmékkel. Csak kitartással és céltudatossággal viheted valamire. (Calvin Coolidge)

Mindig van lejjebb. Tényleg így van. De az nem igaz, hogy a lejtőn nincs megállás. Egyszer csak meg kell állni azon a lejtőn, ha az ember nem akar egyre mélységesebb pokolba csúszni! És meg lehet állni bármelyik pillanatban. Még akkor is, amikor már tiszta erőből húz a mélység. Egyetlen döntés kell hozzá. Ja, és persze aztán kitartás. Kitartás, amikor nem történik semmi, kitartás, amikor úgy látszik, minden az ellenkezőjére fordul. És vissza lehet kapaszkodni. Mert bárhonnan vissza lehet jönni, ezt most bizonyítottam be magamnak. Az ember nem tud akkora hibát elkövetni, hogy ne lehessen kijavítani. Bármit rendbe lehet hozni. Bármit. (Ara Rauch)

Ezek voltak azok a fogyókúra idézetek, amelyek szerintem a legjobbak, legütősebbek 🙂

Készen állsz egy egészséges és tartós fogyókúrára? Az aktív, napi kapcsolattartással járó személyes mentorprogramom során 3 hónap alatt átlagosan 10 kilótól szabadulhatsz meg, ha elég elszánt vagy. Ha elfogadod a kihívást és megfelelsz a feltételeknek, kattints ide, és jelentkezz egy ingyenes hívásra.

Haladhatsz a saját időbeosztásodban és tempódban is, komplett lépésről lépésre útmutatókkal. Az előkészületeket, étrendeket, sportolási útmutatókat, új táplálkozási szokásokat tartalmazó online fogyókúra programjaim kiváló ár / érték arányban segítenek hozzá az ideális alakod eléréséhez.

Ha pedig első körben még csak ismerkednél a módszeremmel, és tisztán szeretnél látni, hogy mi a fogyás alfája és ómegája, töltsd le a 15 oldalas ingyenes útmutatómat.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kérdésed vagy véleményed van?
Írj bátran! (Az E-mail cím nem jelenik meg nyilvánosan, a Honlap nem kötelező.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük