Mínusz 10 kg az újévi fogadalmadig

,
Fogyókúra fogadalom

Mikor a legjobb elkezdeni egy fogyókúrát? Szerintem csupán elhatározás kérdése, és nem dátumfüggő, de egyeseknek mégis könnyebben megy, ha kitűznek egy frappáns kezdési határidőt. Ez néha a kora tavasz, hogy a strandszezonra vonzóbbak legyenek, de a legnépszerűbb talán az újév. Hiszen ez a változás és megújulás lehetőségének időszaka, és akkor úgyis mindig megfogadunk valamit. Az ideális alak elérése pedig sokak számára egy igazán méltó és nagy cél.

Azonban a legtöbb ember újévi fogadalma nem tart sokáig…

Ezért én egy sokkal jobb időpontot javasolnék, ez pedig a „most”. Ha nem halogatsz, akkor újévre simán könnyebb lehetsz 10 kilóval. Ez a fix időpontra eső fogadalom gyakran csak egy ürügy arra, hogy miért ne kezdj bele valamibe most azonnal. Természetesen az sem szerencsés, ha segítség nélkül és teljesen szervezetlenül vágsz bele.

Ha időben cselekszel, garantálom, hogy egészen másképp fog indulni az éved január 1-jén. Sokkal energikusabb, egészségesebb leszel, a környezetedből érkező bókoknak köszönhetően pedig magabiztosabb és boldogabb. A ruhatáradat is biztosan fel kell majd kicsit frissíteni, úgy fogod érezni magad, mintha újjászülettél volna. Ezért az érzésért bizony megéri dolgozni egy kicsit.

Szóval elfogadod a kihívást? 🙂 Ha igen, akkor vágjunk is bele!

A kapszulákat, fogyasztó öveket, vibrációs kacatokat felejtsd el, önmagukban az ég világon semmit nem fognak segíteni (akkor sem, ha a reklámokban tetszelgő fizetett modellek mást mondanak). A sikeres és tartós fogyáshoz egyetlen út vezet csak, ennek pedig 3 fő pillére van:

  • megfelelő felkészülés az éles bevetés előtt
  • a szakértő által előírt diéta étrend követése a felesleg leadásáért, ideális esetben sportolással egybekötve
  • életmódváltozás a tartós sikerért

„Csak” ennyi, se kevesebb, se több a siker.

Nézzünk most egy időtervet az egyes lépésekhez:

  • Az előkészületek elvégzése tőled függ, de általában 1-2 hét elegendő hozzá, ha szánsz rá kis időt. Ezalatt el kell végezned minden előzetes tennivalót, amely ahhoz kell, hogy élesben is bele tudj vágni a fogyókúrába.
  • A következő lépésben történik meg a felesleg leadása (az előírt diéta étrend követésének köszönhetően), amely semmiképpen sem koplalás. Ha sportolni is fogsz, akkor akár heti 1 kg fogyás is reális lehet, ezzel számolva 10 kilót 2,5 hónap alatt tudsz leadni.
  • Az életmódváltozással pedig megőrizheted a sikereidet, ez a lépés azért fontos, hogy ne szedd vissza később a leadott kilókat. Ne vedd félvállról ezt az utolsó részt. Ha ugyanott folytatod az életedet, ahol a fogyókúra előtt, akkor nem lesz tartós a sikerélményed.

Mit kell tenned pontosan?

Vágj bele most, hogy – szó szerint is – „könnyebben” kezdhesd az újévet 🙂 Felesleges várni nevezetes dátumokig, mert semmivel nem lesz könnyebb akkor elkezdeni, nem lesz más a helyzet. Viszont van egy fontos érvem az azonnali cselekvés mellett. A döntéssel, hogy halogatás nélkül vágsz bele valamibe, átveszed az irányítást az életed felett, és nagyobb önbizalommal indulhatsz megvalósítani az álmaidat, sőt nagyobb eséllyel is leszel sikeres.

A konkrét fogyókúra megkezdéséhez dönthetsz úgy is, hogy felkeresel egy dietetikust a közeledben vagy az interneten, de én is nagyon szívesen segítek neked.

Az élet bármely területén akkor leszel a legsikeresebb, ha egy mentor vezet végig az utadon. Ezért indítottam el a fogyókúra mentorprogramomat, amely során garantáltan kihozom belőled a maximumot. Ez egy 3 hónapos aktív kihívás, amelynek során minden egyes nap kapcsolatban leszünk, és a program végére várhatóan 10 kilótól szabadítalak meg egészséges úton. Bővebb információért kattints ide, és ha megfelelsz a feltételeknek, jelentkezz egy ingyenes hívásra bátran.

Ha a saját, kötetlen tempódban szeretnél elindulni, és halogatás nélkül, fegyelmezetten tudsz egyedül haladni, az online lépésről-lépésre útmutatóimban is mindent megtalálsz ahhoz, hogy a mínusz 10 kg január 1-jére valósággá válhasson, és gyökeresen megváltozzon az életed.

Ha pedig egyelőre csak szeretnél többet megtudni az Utolsó Fogyókúra weblap módszeréről, alapelveiről, akkor töltsd le a weblapon az ingyenes „10 +1 valódi ok, amiért nem tudsz lefogyni” című online könyvecskét. Biztos vagyok benne, hogy számodra is sok érdekes újdonságot tartalmaz a tartós fogyásról.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kérdésed vagy véleményed van?
Írj bátran! (Az E-mail cím nem jelenik meg nyilvánosan, a Honlap nem kötelező.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük