A sikeres fogyás titka

sikeres fogyás titka

Sokan szeretnék tudni a sikeres és főleg tartósan sikeres fogyás titkát, vannak, akik minden újdonságtól azt remélik, hogy végre az hozza majd el a várva várt álomalakot. Erősen manipulatív, az érzelmekre és a kényelemre ható reklámokkal sajnos a leghaszontalanabb fogyókúra „csodaszereket” is el lehet adni, sok reklám azt ígéri, hogy egy csapásra megoldja minden túlsúllyal kapcsolatos gondodat. De mi valójában a sikeres fogyás titka? Erre szeretnék rávilágítani neked ebben a cikkben.

A titok az, hogy nincs titok

A legfontosabb, amit el szeretnék mondani erről az egészről, hogy nincs semmiféle titok, a sikeres fogyás alapelvei közismertek, csak sajnos kevés helyen olvashatsz róluk őszintén. Nagyjából te is biztosan tudod, hogy mit kellene tenni; átmenetileg követni egy diétás étrendet (ami egyáltalán nem koplalást jelent), rendszeresen sportolni, végül el kell érned egyfajta életmódváltozást, amely során új, egészséges táplálkozási szokásokat veszel fel, és a sportolást az életed részévé teszed. Ha így teszel, akkor némi kitartással le tudsz fogyni, sőt azt is elérheted, hogy később se jöjjenek vissza a leadott kilók.

Macerás, kényelmetlen és bonyolult? Egyedül valószínűleg igen, de miért ne kérhetnél segítséget és támogatást ehhez? Egy jó diéta étrend és egy szakértő által összeállított lépésről lépésre útmutató izgalmas kalanddá, kihívássá tudja varázsolni ezt a pár hónapos időszakot. Végeredményben, ha mégis el kellene mondanom egy titkot a fogyásról, az az lenne, hogy nem létezik kényelmes és nagyon rövid út, maximum a túlzó reklámokban. Ennek elfogadása az első fontos lépés a sikerhez. Ez a cél mindenképpen kíván némi erőfeszítést tőled, de egyáltalán nem olyan horrorisztikus, mint ahogyan azt sokan gondolják.

És miért szól erről a témáról kevés őszinte írás? Mert a fogyás köré egy egész iparág épült, ahol a legtöbb piaci szereplő kapszulákat, tablettákat, vibrációs kacatokat, ócska otthoni fitnesz eszközöket árul, így ezekkel gyakrabban találkozol. Az online női magazinok is előszeretettel írnak erősen túlzó cikkeket (pl. 15 nap alatt 15 kiló mínusz és hasonlók), mert sokan szívesebben olvasnak olyanról, amit hallani akarnak, mint az igazságról, és így lehet elérni magas látogatottsági adatokat. Mivel ezek a weboldalak a hirdetési bevételből élnek, könnyű belátni, hogy a magas látogatottság jelenti számukra a fennmaradást és a profitot, hiszen a hirdetők csak ilyen oldalakon fizetnek a kihelyezett reklámokért.

Vállalnod kell a felelősséget!

A legnagyobb baj, hogy amíg valamiféle titokra vársz, addig sajnos nem vállalod a felelősséget, és nem haladsz semerre. Azt reméled, hogy van vagy lesz valami, ami gyorsan és végérvényesen elhozza neked a sikert, valami tőled független külső dolog. Egy új felfedezés, egy új kapszula, egy új masina, egy csodaszer, vagy akármi, ami végre működik majd. Amíg nem vagy hajlandó átvenni az irányítást az életed felett, és tablettáktól, tv shopos ócska eszközöktől, magazinok tanácsaitól várod a sikert, és fenntartások nélkül elhiszed, amit a reklámokban látsz, addig sajnos nem lehetsz sikeres. Vállalnod kell a felelősséget, és el kell indulnod a helyes úton.

Mi tehát a következő lépés?

Készen állsz egy egészséges és tartós fogyókúrára?

Lehetőség szerint sose egyedül vágj bele a fogyókúrába, nagyban megnöveli az esélyeidet, ha segítséget kérsz. A napi kapcsolattartással járó mentorprogramom 3 hónap alatt átlagosan 10 kiló feleslegtől szabadíthat meg egészséges és tartós úton. Ha elfogadod a kihívást, akkor ide kattintva tudsz jelentkezni egy ingyenes hívásra.

Ha ennél kevésbé aktív, de hasonlóan eredményes úton szeretnél lefogyni lépésről lépésre, akkor a három lépcsős online fogyókúra programjaim jelentik a legjobb választást számodra. A saját tempódban, kiváló ár / érték arány mellett haladhatsz a felkészüléstől az étrendeken, recepteken, sportolási tanácsokon át a teljes életmódváltozásig.

Ha egyelőre csak ismerkednél a témával, de azonosulni tudsz az írásommal, és szeretnéd alaposabban megismerni azokat a konkrét okokat, amelyek miatt még nem tudtad elérni az ideális alakodat, akkor kattints ide, és töltsd le az erről szóló ingyenes tanulmányomat. Mondhatjuk, hogy ez a kis gyűjtemény maga a titok, amit keresel. Minden egyből világos lesz.

Vágj bele még ma, az élet túl rövid ahhoz, hogy beletörődj valamibe, amin képes vagy változtatni.

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kérdésed vagy véleményed van?
Írj bátran! (Az E-mail cím nem jelenik meg nyilvánosan, a Honlap nem kötelező.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük