10 kiló fogyás

10 kiló fogyás

Valakit már 3-4 kiló felesleg is nagyon zavar, valaki jól érzi magát a bőrében nagyobb felesleggel is. A személyes fogyókúra mentorprogramom kapcsán sok érdeklődővel volt már ingyenes konzultációs hívásom, és leggyakrabban olyanokkal beszéltem, akik 10 kilótól szerettek volna megszabadulni. Ez egy bűvös kerek szám, ami még messze nem kirívóan nagy felesleg, de már épp elég ahhoz, hogy elkezdhessen foglalkoztatni valakit. A mai cikkem témája a 10 kiló fogyás, vizsgáljuk meg tehát, hogy mennyi idő és mi minden kell ennek eléréséhez.

Lehetséges 10 kiló fogyás rövid idő alatt?

Az, hogy kinek mi a rövid idő, nagyon relatív. Szögezzük le ismét, ahogy már párszor korábban is; tele az internet olyan cikkekkel, amelyek irreálisan rövid idő alatt nagy fogyást ígérnek. 10 kilót nem lehet leadni egy hét, két hét, de még egy hónap alatt sem egészségesen és tartósan. Sok olyan írást olvashatsz, amelyek szerint igen. De a színfalak mögött önző érdekek húzódnak… Sok portál a magas látogatószámnak köszönhetően hirdetésekből él, ezért folyamatosan olyan cikkeket kell írniuk, amelyeket rengetegen olvasnak. A megnyitást lehet mérni szoftverekkel, a hirdetők pedig csak akkor fizetnek a hirdetésért, ha sok a látogató az adott weblapon.

Könnyű belesétálni a csapdába, hiszen kit ne érdekelne egy olyan tudományosnak tűnő írás, ahol 10 kiló leadásával kecsegtetnek egy-két hét alatt? De ez sajnos nem reális, és ha mégis sikerülne (amit kétlek), az súlyosan veszélyeztetné az egészségedet, és nem is lenne tartós az eredmény. A legjobb, ha meg sem nyitod az olyan cikkeket, ahol heti 0,5-1 kiló közötti értéknél nagyobb heti fogyást ígérnek, mert csak időpazarlás. 10 kilót tehát legjobb esetben is körülbelül 10 hét, azaz nagyjából 2,5 hónap alatt lehet leadni.

Mit kell tenni az eléréséhez?

Majdnem mindenki tudja, mit kell tenni, a legnehezebb az, hogy ezeket ténylegesen meg is tedd, sőt a mindennapod részévé tedd. Az első és legfontosabb, hogy hagyd el a finomított fehér cukrot tartalmazó ételeket, italokat, és kezdj el követni egy pontosan kiszámolt diéta étrendet.

A másik fontos dolog a rendszeres sport. A mozgásszegény életmód teljesen természetellenes. A cél az, hogy megtaláld azt a sportágat, ami számodra örömet, kikapcsolódást nyújt, mert így nem fogod kötelező nyűgnek érezni. Az a legnagyszerűbb, ha a kedvenc sportágad a hobbiddá, sőt a szenvedélyeddé válik. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik, próbálj ki minél több sportágat. Én például alig várom egy számítógép előtt eltöltött munkanap után, hogy kiszabaduljak az erdőbe futni egyet. Más a bringázással, zumbával, fitneszteremmel van így.

Végül, de nem utolsósorban nagyon lényeges az is, hogy a sikeres fogyás után ne hanyagold el a mozgást, és figyelj oda az egészséges táplálkozásra. Ha mindent ott folytatsz, ahol abbahagytál, akkor nem lesz tartós az eredmény. A 10 kiló leadása akkor lesz csak igazi siker, ha életmódváltozással párosul.

Hiába tudod tehát, mit kell tenni, mindenképpen érdemes segítséget kérni. Egy lépésről lépésre fogyókúra útmutató, egy mentor, egy dietetikus, egy táplálkozási szakértő segít a célon tartani a szemed, és azonnali segítséget kapsz, ha elakadsz valahol.

Adj nekem 3 hónapot, és megmutatom, milyen 10 kilóval könnyebben élni!

Többféle úton is tudok segíteni neked elérni a fogyással kapcsolatos céljaidat, ha elfogadod a kihívást 🙂

A napi kapcsolattartással járó személyes fogyókúra mentorprogramom során nem érjük be kevesebbel, mint a mínusz 10 kiló 3 hónap alatt. Jelentkezz egy ingyenes, kötetlen beszélgetésre ide kattintva, de olvasd át azért, hogy megfelelsz-e a jelentkezési feltételeknek. Ebben a programban garantáltan kihozom belőled a maximumot.

Nem mindenki szereti az ilyen aktív kihívást és a napi beszámolást, ha te is így érzel, akkor a háromrészes lépésről lépésre online programomat ajánlom. Kiváló ár / érték arány mellett haladhatsz a siker felé a saját tempódban.

Ha még csak ismerkedsz velem és a weblapommal, ha még nem határoztad el magad, akkor ne hagyd itt az ingyenes útmutatómat, sokat tanulhatsz belőle. Kattintsd ide a letöltéséhez! 🙂

0 hozzászólás

Hozzászólások

Kérdésed vagy véleményed van?
Írj bátran! (Az E-mail cím nem jelenik meg nyilvánosan, a Honlap nem kötelező.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük